Skip to main content

VetPlan – sundhedsprogram


Sammen sikrer vi dit kæledyr

Hvad er en VetPlan – Sundhedsplan?

Vi tilbyder en skræddersyet sundhedsabonnement til dit kæledyr, som sikre dit kæledyr. Pakken er sammensat således at vi sikre optimal sundhed hos dit kæledyr. Pakken inkluderer de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som vi vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året.

Vi tilbyder en samlet pakke, så dit kæledyr bl.a. får regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan fore­bygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Ovennævnte aftale gælder kun på Østergade Dyreklinik og Skibby Dyreklinik, dog kun i den normale åbningstid.

Flere fordele

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Læs mere om de mange fordele – klik her

Brug for hjælp?

Har du brug for en dyrlæge, eller har du nogle generelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så vender vi tilbage snarest muligt.

    Hvilken af vores klinikker ønske du at kontakte?

    SkibbyFrederikssund