Kastrering af hund udføres


Slip af med uønsket adfærd hos hanhunden

Hanhunde kan blive utroligt påvirkede af tæver i løbetid. Det kan for eksempel vise sig ved, at hunden holder op med at spise, piber hele tiden og forsøger at stikke af for at finde tæven. Dette samt medicinske årsager er ofte årsagen til, at man vælger at kastrere sin hund.

Kastrering af hund kan foregå på to forskellige måder; medicinsk kastrering af hund og kemisk kastrering af hund. Hos Skibby Dyreklinik har du mulighed for at få kastreret din hund i en af vores to klinikker i henholdsvis Skibby og Frederikssund. Kommer du således fra lokalområdet, Jægerspris eller omegn, er vi et oplagt valg, hvis du ønsker en dyrlæge tæt på.

Hvornår skal hunden kastreres?

Hvis du ønsker at kastrere din hund, kan det med fordel vente, til efter hunden er blevet kønsmoden i omkring 8-10-månedersalderen. På den måde kan du til den tid vurdere, om der er et reelt behov for at få hunden kastreret. Der er ikke nogen tidsgrænse for, hvor længe man kan vente med at foretage en kastrering af hund.

Bivirkninger ved kastrering af hanhunde

Der er flere forskellige bivirkninger ved kastrering af hund, og derfor kan det netop godt betale sig at vente, til man kan vurdere, om der er et reelt behov. Typiske bivirkninger er:

 • Hunden bliver overvægtig, fordi stofskiftet ændrer sig
 • Hundens pels kan ændre sig
 • Usikre hunde, der bliver kastrerede, kan blive endnu mere usikre og få en tendens til for eksempel angstbidning.

Der er også bivirkninger ved kemisk kastrering af hund. Der kan være en lokal irritation ved injektionsstedet i form af let inflammation eller hævelse. Også ved kemisk kastrering kan hunden blive overvægtig eller få en ændret pelskvalitet, men den kan også få urininkontinens.

Hvad koster kastrering af hund?

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente information om vores priser på henholdsvis medicinsk og kemisk kastrering af hund eller for at få beregnet en pris på lige netop det indgreb, som du kunne tænke dig at få foretaget.

Brug for hjælp?

Har du brug for en dyrlæge, eller har du nogle generelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så vender vi tilbage snarest muligt.

  Hvilken af vores klinikker ønske du at kontakte?

  SkibbyFrederikssund

  SKIBBY DYREKLINIK

  Elmevej 4
  4050 Skibby

  Telefon: + 45 47 52 80 13
  E-mail: skibby-dyreklinik@mail.tele.dk

  Åbningstid 08:00-17:00

  ØSTERGADE DYREKLINIK

  Østergade 4
  3600 Frederikssund

  Telefon: + 45 47 52 80 12
  E-mail: skrivtil@ostergadedyreklinik.dk

  Åbningstid 08:00-17:00
  Tirs. 08:00-19:00

  • FIND OS PÅ FACEBOOK
   CVR 42966517

   © Copyright – All rights reserved.

   Til top